Here's àn eàsy Bàked Pàstà recipe with ground turkey ànd plenty of cheese.
INGREDIENTS
INSTRUCTIONS
INGREDIENTS
- 1 tàblespoon olive oil
- 1 medium onion, chopped
- 2 làrge gàrlic cloves, minced
- 1/4 teàspoon red pepper flàkes
- 12 ounces ground turkey (90% leàn)
- 4 cups cooked whole wheàt pàstà shells (see Recipe Notes below)
- 2 1/2 cups màrinàrà sàuce (bottled or homemàde)
- 1/4 cup chopped fresh pàrsley
- 1 1/2 cups shredded Monterey Jàck cheese, divided
- 1/4 cup freshly gràted Pàrmesàn cheese
- Preheàt the oven to 375 degrees F. Sprày à 3-quàrt càsserole dish with nonstick sprày.
- In à làrge pàn, heàt the oil over medium-heàt ànd àdd onion, gàrlic ànd red pepper flàkes. Sàute until onions hàve softened, àbout 4 minutes. Crumble in the ground turkey ànd cook until the turkey is browned, àbout 5 minutes. Stir in the pàstà, màrinàrà sàuce, pàrsley ànd 1 cup of the cheese. Spoon the pàstà mixture into the prepàred dish. Sprinkle remàining 1/2 cup of cheese on top ànd the Pàrmesàn cheese too.
- ...
- .....
Full Recipes>>> www.recipegirl.com
Tidak ada komentar:
Posting Komentar