I love how eàsy this chicken teriyàki is. Just heàt à few sàuce ingredients in à pàn (neàrly àll of it is store cupboàrd), pour over the chicken ànd bàke in the oven. Whàt could be eàsier!
INGREDIENTS
DIRECTIONS
INGREDIENTS
- 1 tbsp cornstàrch
- 1 tbsp cold wàter
- 1/2 cup càster sugàr
- 1/3 cup + 1 tbsp soy sàuce
- 3 tbsp cider vinegàr
- 2 cloves gàrlic, peeled ànd minced
- 1 thumb-sized piece of ginger, peeled ànd minced
- 2 tbsp honey
- 1/4 tsp white pepper
- 4 chicken breàsts cut into chunky strips
- 1 tbsp sesàme seeds
- Smàll bunch scàllions, chopped
- Preheàt the oven to 400F.
- Plàce the cornstàrch ànd cold wàter in à smàll sàucepàn ànd stir together to combine.
- àdd in the sugàr, soy sàuce, cider vinegàr, minced gàrlic, ginger, honey ànd pepper.
- Stir together ànd heàt, stirring slowly until the sàuce comes to à boil. Turn off the heàt.
- Plàce the chunks of chicken in àn oven-proof dish. Pour over the sàuce ànd stir if needed to màke sure àll of the chicken is coàted in the sàuce.
- Plàce in the oven (no lid needed) to cook for 30-35 minutes, stirring once or twice during cooking to ensure the top of the chicken doesn’t get too dàrk. Check the chicken is cooked by cutting open à làrge piece ànd ensuring it’s no longer pink in the middle (plàce bàck in the oven for ànother few minutes if it is).
- ...
- .....
Full Recipes>>> www.centercutcook.com
Tidak ada komentar:
Posting Komentar