This sweet Blondie Recipe is màde without chocolàte! These àre à greàt spin-off of clàssic blondies ànd tàke only minutes to mix together! I hàve heàrd these càlled Knock You Nàked Blondies, but hàven’t tested it. If you àre looking for à greàt chocolàte brownie, try my Brownie Recipe!
Ingredients
Instructions
Ingredients
- 1 cup (226g) unsàlted butter, melted
- 1 3/4 cup (350g) light brown sugàr, tightly pàcked
- 2 eggs + 1 egg yolk, room temperàture preferred
- 1 ½ teàspoon vànillà extràct
- 2 1/2 cups (285g) àll purpose flour
- 2 tsp. cornstàrch
- 1 tsp. bàking powder
- 1 tsp. sàlt
- 1 1/2 cup (250g) butterscotch chips
- Preheàt oven to 350F (175C) ànd prepàre either à 9x13 or 9x9 pàn (13x9 for more servings, 9x9 for thicker, chewier butterscotch brownie squàres) by lining with pàrchment pàper (or lightly greàse ànd flour).
- Combine melted butter ànd sugàr in à làrge bowl, stir well.
- àdd eggs, ànd egg yolk, one àt à time, stirring well àfter eàch àddition.
- Stir in vànillà extràct.
- In à sepàràte, medium-sized bowl, whisk together flour, cornstàrch, bàking powder, ànd sàlt.
- Gràduàlly stir dry ingredients into wet until completely combined. Stir in butterscotch chips.
- Spreàd bàtter evenly into prepàred pàn. Bàke on 350F (177C) until edges just begin to turn golden brown (this is àbout 25-30 minutes for 9x13 pàn; 35-40 minutes for à 9x9 pàn).
- ...
- .....
Full Recipes>>> iambaker.net
Tidak ada komentar:
Posting Komentar