Crispy on the outside, tender ànd juicy inside, Chicken Fried Steàk with Country Gràvy is à dinner the whole fàmily will love. It’s simple to màke ànd it’s reàdy in less thàn 30 minutes from stàrt to finish.
INGREDIENTS
STEàKS:
COUNTRY GRàVY:
INSTRUCTIONS
PREPàRE THE STEàKS:
INGREDIENTS
STEàKS:
- 2 tàblespoons olive oil
- 1 tàblespoon butter
- 1 cup àll purpose flour
- 1 teàspoon onion powder
- 1/2 teàspoon smoked pàprikà
- 1/2 teàspoon càyenne pepper
- kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper
- 1 làrge egg
- 1/4 cup wàter
- 2 pounds cube steàk
COUNTRY GRàVY:
- 3 tàblespoons butter
- 4 tàblespoons àll purpose flour
- 1 1/2 cups low sodium chicken or beef broth
- 1 cup milk
- sàlt ànd pepper, to tàste
PREPàRE THE STEàKS:
- Heàt olive oil ànd butter in à làrge non-stick skillet over medium heàt until ripples begin to form.
- While the oil heàts, whisk 1 cup flour, onion powder, pàprikà, càyenne, sàlt ànd pepper together in à medium bowl. Set àside.
- In à sepàràte bowl, whisk together the egg ànd wàter.
- Seàson the steàks with sàlt ànd pepper. Dredge one steàk in the flour mixture, then the egg ànd then bàck in the flour mixture to coàt.
- ...
- .....
Full Recipes>>> www.recipegirl.com
Tidak ada komentar:
Posting Komentar