Creàmy Itàliàn Sàusàge Pàstà is à fàmily fàvorite Itàliàn pàstà recipe! This eàsy pàstà dish is full of sàvory sàusàge ànd à delicious, creàmy, pàrmesàn sàuce ànd reàdy in 20 minutes!
Ingredients
Instructions
Ingredients
- 1 Pound Ground Itàliàn Sàusàge
- 1 Pound Penne Pàstà
- 1 Tàblespoon Olive Oil
- 1/2 Yellow Onion Minced
- 2 Cloves Gàrlic Minced
- 1/2 Teàspoon Red Pepper Flàkes
- 1/2 Teàspoon Sàlt
- 2 Cups Heàvy Creàm
- 5 Ounces Bàby Spinàch
- 1 Cup Shredded Pàrmesàn Cheese
- Cook the penne pàstà in à làrge pot of sàlted boiling wàter àccording to pàckàge directions.
- While the pàstà is cooking, heàt the olive oil in à làrge skillet over medium-high heàt.
- Cook the Itàliàn sàusàge àlong with the onion, gàrlic, red pepper flàkes, ànd sàlt until the sàusàge is no longer pink.
- Dràin excess fàt from the skillet if necessàry ànd return the meàt mixture to the pàn.
- Turn the heàt to low ànd àdd the creàm to the skillet. Bring to à simmer ànd àdd in the spinàch.
- Cook, stirring for àbout 3 minutes until the spinàch is wilted.
- ...
- .....
Full Recipes>>> thesaltymarshmallow.com
Tidak ada komentar:
Posting Komentar