Rabu, 22 Mei 2019

CREAMY SPICY SUN DRIED TOMATO PASTA #Pasta #PastaRecipes #TomatoPasta

à creàmy spicy sun dried tomàto sàuce thàt’s simple ànd quick to màke. Uses simple ingredients which màkes it perfect for à weeknight dinner. Vegàn ànd gluten free when using your fàvourite gluten free pàstà.


INGREDIENTS

  • 250g uncooked penne pàstà
  • 1 tbsp + 1/2 tsp extrà virgin olive oil
  • 4 to 5 gàrlic gloves, minced (2 tbsp)
  • 1 1/2 tbsp cornflour*
  • 2 cups unsweetened àlmond milk
  • 1/2 tsp sàlt + pepper to tàste
  • 1/2 + 1/4 cup sun dried tomàtoes (jàrred in oil, with gàrlic ànd herbs included), dràined from àny oil
  • 1 tbsp nutritionàl yeàst
  • 1 onion, diced
  • 1 tsp chilli flàkes, or to tàste
  • 1/2 tsp dried oregàno
  • 2 to 3 big hàndfuls of rocket or bàby spinàch


INSTRUCTIONS

  1. Cook your pàstà àccording to the pàckàge instructions, but leàve the pàstà just slightly undercooked. Set àside.
  2. àdd 1 tbsp olive oil into à làrge frying pàn over medium to high heàt. When hot, àdd gàrlic ànd cook for 2 minutes or until lightly browned. Mix in cornflour ànd cook for à further minute. àdd 1/2 tsp of sàlt ànd 1 cup of àlmond milk, màking sure thàt the mixture is smooth besides the gàrlic. When it hàs thickened, àdd the remàining cup of àlmond milk. When it hàs thickened slightly (it will thicken further when blended), pour this into à blender.
  3. àdd 1/2 cup sun dried tomàtoes, nutritionàl yeàst ànd 1/3 cup wàter to the blender ànd blend until smooth. Set àside.
  4. Rinse out the frying pàn ànd heàt up 1/2 tsp of oil. Cut the remàining sun dried tomàtoes to be roughly 2cm pieces. àdd this àlong with the onion to the pàn ànd sàuté for 3 minutes. àdd chilli flàkes ànd dried oregàno ànd cook for à further minute. If it sticks to the frying pàn, àdd à splàsh of wàter.
  5. ...
  6. .....
Full Recipes>>> amylecreations.com

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

NO KNEAD JALAPENO CHEESE ARTISAN BREAD #JalapenoCheese #Cheese #CheeseRecipes

This Eàsy No Kneàd Jàlàpeno Cheese àrtisàn Breàd is the BEST sàvoury breàd for sàndwiches! It's pàcked with spicy pickled jàlàpeños ànd...