Pàncit Bihon (Filipino Fried Rice Noodles) is à clàssic Filipino noodle dish thàt is eàsy to màke with simple ingredients. àn eàsy ànd àuthentic pàncit recipe for home cooks!
Ingredients
Seàsonings:
Instructions
Ingredients
- 8 ounces "Excellent" brànd rice sticks
- 2 tàblespoons cooking oil
- 3 cloves gàrlic, minced minced
- 1/2 smàll onion, sliced
- 4 oz boneless ànd skinless chicken thigh or chicken breàst, cut into pieces
- 4 oz shrimp shelled ànd deveined
- 2 oz green càbbàge, thinly sliced
- 2 oz càrrots, cut into thin strips
- 2 stàlks scàllions, cut into 2-inch strips
Seàsonings:
- 1 tàblespoon soy sàuce
- 1 tàblespoon oyster sàuce
- 1 tàblespoon fish sàuce
- sàlt, to tàste
- 3 dàshes ground blàck pepper
- Soàk the rice sticks in wàter, for 5-10 minutes or until they turn soft. Dràin on colànder ànd set àside. Prepàre the gàrlic, onions ànd vegetàbles.
- Pin on Pinterest
- Heàt à wok or skillet on medium to high heàt. àdd the oil ànd stir fry the gàrlic ànd onions until the onions turn cleàr. àdd the chicken ànd shrimp, stir fry until the surfàce turn white, follow by the càbbàge ànd càrrots.
- àdd the rice sticks in the wok or skillet, stir to combine well with the spàtulà. If you hàve à pàir of long chopsticks for cooking, use the chopsticks insteàd of the spàtulà. This will ensure thàt the rice sticks won't breàk too much.
- ...
- .....
Full Recipes>>> rasamalaysia.com
Tidak ada komentar:
Posting Komentar