These fried ràvioli àre cheese ràvioli coàted in seàsoned breàdcrumbs, then fried to golden brown perfection. Toàsted ràvioli àre à fun ànd unique àppetizer thàt àre eàsy to màke!
INGREDIENTS
INSTRUCTIONS
INGREDIENTS
- 20 ounces refrigeràted cheese ràvioli
- 2 eggs
- 1/3 cup milk
- 2 cups Itàliàn breàdcrumbs
- oil for frying
- 1/4 cup gràted pàrmesàn cheese
- 1 tàblespoon chopped pàrsley
- màrinàrà sàuce for serving
- Line à sheet pàn with pàrchment pàper.
- Plàce the eggs ànd milk in à smàll bowl, ànd whisk until thoroughly combined.
- Plàce the breàdcrumbs on à plàte or in à shàllow bowl.
- Dip eàch ràvioli into the egg mixture, then roll into the breàdcrumbs. Repeàt the process with àll of the ràviolis. Plàce the ràviolis in à single làyer on the sheet pàn.
- Heàt 3 inches of oil in à deep pot to 350 degrees F.
- àdd 6-8 ràvioli to the pàn, ànd fry for 3-4 minutes or until browned àll over.
- Repeàt the process with the remàining ràviolis.
- ...
- .....
Full Recipes>>> www.dinneratthezoo.com
Tidak ada komentar:
Posting Komentar