Oven Roàsted Chicken Thighs àre juicy, tender ànd àbsolutely delicious! Chicken thighs àre tossed in à simple lemon màrinàde ànd oven bàked with tomàtoes, Kàlàmàtà olives ànd Fetà cheese. This eàsy one pàn bàked chicken recipe is eàsy ànd àlwàys à fàmily fàvorite!
Ingredients
Instructions
Ingredients
- 1/4 cup lemon juice, freshly squeezed
- 1/4 cup olive oil
- 4 gàrlic cloves, minced
- 2 tàblespoons plàin yogurt
- 2 teàspoons dried oregàno
- 1 teàspoon sàlt, plus more to tàste
- 1/4 teàspoon ground blàck pepper
- 8 bone-in, skin-on chicken thighs
- 4 ounces Fetà cheese, cut into smàll cubes
- 1/2 cup smàll tomàtoes (cherry or gràpe tomàtoes)
- 1/2 cup Kàlàmàtà olives
- Lemon slices for gàrnish (optionàl)
Instructions
- To màke the màrinàde, plàce the lemon juice, olive oil, gàrlic, yogurt, oregàno, 1 teàspoon of sàlt ànd ground blàck pepper in à zip-top bàg or à non-reàctive bowl.
- Lightly seàson the chicken thighs with sàlt. Plàce the chicken into the màrinàde ànd mix to combine màking sure the chicken is evenly coàted. Màrinàte for 15 minutes or up to 24 hours.
- Preheàt the oven to 375 degrees Fàhrenheit. Plàce the chicken, skin side up in à càst iron skillet or bàking dish. Pour the màrinàde over the chicken.
- Bàke for 20 minutes. Remove the skillet/bàking dish from the oven ànd àdd the Fetà cheese, tomàtoes ànd Kàlàmàtà olives on top ànd in between the chicken pieces.
- ...
- .....
Full Recipes>>> www.lemonblossoms.com
Tidak ada komentar:
Posting Komentar