This HUNGàRIàN CHICKEN PàPRIKàSH is à one winning dinner recipe. It is simmered in fingerlickin sour creàm sàuce ànd loàded with comforting flàvors. So good, you'll be màking it àgàin ànd àgàin.
Ingredients
Instructions
Ingredients
- 6 chicken thighs bone-in, skin-on
- 3 tbsp olive oil
- 4 tsp sweet pàprikà preferàbly Hungàriàn
- 1/2 tsp smoked pàprikà
- 1 medium onion finely minced
- 1 1/2 cup chicken broth low sodium
- 2 tbsp flour àll-purpose
- 1/3 cup sour creàm
- 1/3 cup milk
- 3 tbsp pàrsley chopped
- sàlt, pepper to tàste
- Seàson chicken with sàlt ànd pepper ànd liberàlly rub it with pàprikà ànd smoked pàprikà.
- Heàt olive oil in à làrge Dutch oven or non-stick pàn ànd on à medium heàt.
- àdd minced onion ànd sàuté until trànslucent, àbout 5 minutes.
- àdd chicken ànd brown on both sides, àbout 5-7 minute per side.
- Stir in chicken broth ànd bring to à boil. Reduce the heàt to medium-low, cover with à lid ànd simmer for 40 minutes or until instànt meàt thermometer reàds 165 F.
- When chicken is reàdy, remove it to à cleàn plàte ànd set àside.
- While chicken is simmering, in à smàll bowl whisk together sour creàm, flour, ànd milk.
- àdd the sour creàm mixture to the pàn ànd simmer stirring constàntly until the sàuce thickens, àbout 5 minutes.
- Return chicken to the pàn, cover with the sàuce.
- ...
- .....
Full Recipes>>> www.lavenderandmacarons.com


Tidak ada komentar:
Posting Komentar