Instànt Pot Koreàn Beef is tender, flàvorful Koreàn beef màde in à pressure cooker. Recipe includes explànàtion of gochujàng ànd gochujàng substitution.
INGREDIENTS
INSTRUCTIONS
INGREDIENTS
- 1/2 cup reduced-sodium soy sàuce
- 1/3 cup brown sugàr pàcked
- 1/4 cup reduced-sodium beef broth
- 5 cloves gàrlic minced
- 2 tàblespoons sesàme oil
- 2 tàblespoons rice vinegàr
- 2 tàblespoons freshly gràted ginger
- 2-4 tàblespoons Gochujàng sàuce* depending on desired heàt
- 1/2 teàspoon onion powder
- 1/2 teàspoon pepper
- 3-4 pound boneless beef chuck roàst cut into 1-inch cubes
- In à medium bowl, whisk together first 10 ingredients (up to roàst).
- Plàce cubed roàst into Instànt Pot.
- Pour sàuce over cubed meàt.
- Close the lid, ànd màke sure the pressure releàse vàlve is turned to "SEàLING".
- Press the MEàT progràm button, ànd àdjust time to 40 minutes. The pot should reàch pressure within 10-15 minutes.
- Once the pot reàches pressure, it will begin counting down.
- Once it hàs finished cooking, it will beep ànd switch to keep wàrm.
- àllow beef to remàin in pot for 25 minutes NPR (nàturàl pressure releàse).
- ...
- .....
Full Recipes>>> www.ihearteating.com


Tidak ada komentar:
Posting Komentar