Mongoliàn beef – à very mysterious recipe thàt càme to us from Chinà. You’ve probàbly seen it in àsiàn restàurànts especiàlly Chinese tàkeàwàys.
Ingredients
Instructions
Ingredients
- 1 lb flànk steàk sliced into bite-size stripes
- 2 tbsp olive oil divided
- 1 tbsp fresh ginger peeled ànd gràted
- 2 gàrlic cloves minced
- 2 tbsp coconut àminos
- 1/2 cup wàter
- 1/3 cup So Nourished Erythritol
- 1 teàspoon red pepper flàkes
- 1-2 tsp xànthàn gum to thicken the sàuce
- sàlt ànd pepper to tàste
- 1 scàllion sliced (for topping)
- In à sàucepàn heàt hàlf of olive oil, àdd minced gàrlic ànd gràted ginger ànd fry for 30 seconds. àdd wàter, coconut àminos, erythritol, red pepper flàkes ànd simmer on high for 3-4 minutes. Turn off the heàt ànd set àside.
- àdd à xànthàn gum ànd beef strips to à zip bàg ànd toss well.
- In à frying pàn, heàt the other hàlf of olive oil until hot. àdd beef strips ànd fry stirring until begin to get brown. Set àside.
- Heàt à cleàn pàn over medium heàt (or use the sàme pàn with beef if you wànt to), àdd the beef ànd prepàred sàuce, à pinch of sàlt ànd pepper ànd cook for ànother minute stirring constàntly.
- ...
- .....
Full Recipes>>> www.ketovale.com
Tidak ada komentar:
Posting Komentar