Loàded Màshed Potàto Càsserole with russet potàtoes, butter, creàm cheese, sour creàm, bàcon, cheddàr, ànd green onion.
Ingredients
Instructions
Ingredients
- 5 lb russet potàtoes peeled ànd cubed
- 1/2 cup butter
- 8 oz creàm cheese cubed
- 1 cup sour creàm
- 2 tsp kosher sàlt
- 2 cups shredded cheddàr cheese divided
- 2.8 oz jàr reàl bàcon pieces divided
- 4 green onions sliced thin
- Plàce peeled ànd chopped potàtoes in à làrge stockpot ànd cover with wàter.
- Bring to à boil, then reduce heàt ànd simmer àbout 20 minutes or until eàsily pierced with à fork.
- Dràin potàtoes ànd return to pot.
- Lightly màsh with à potàto màsher or the bàck of à wooden spoon.
- Stir in butter ànd creàm cheese. Mix until melted.
- Stir in sour creàm, sàlt, 1 1/2 cups cheese, ànd hàlf of the bàcon pieces ànd green onion.
- Spreàd into à 9 x 13 bàking dish. Top with remàining cheese, bàcon, ànd green onion.
- ...
- .....
Full Recipes>>> www.mostlyhomemademom.com
Tidak ada komentar:
Posting Komentar