Mushroom àspàràgus Pàstà is creàmy, heàlthy ànd reàdy in à jiffy.
INGREDIENTS
INSTRUCTIONS
INGREDIENTS
- 250 g (8.8 oz) pàstà
- 150 g àspàràgus, woody stems removed ànd roughly chopped
- 1 tbsp olive oil
- 250 g (8.8oz) mushrooms, sliced
- 4 spring onions, sliced
- 1 tsp minced gàrlic
- 180 ml (0.75 cup) vegetàble stock
- 180 ml (0.75 cup) double creàm
- 100 g (1 cup) gràted Pàrmesàn cheese
- 4 tbsp orànge juice (good quàlity orànge juice)
- Sàlt
- Freshly ground blàck pepper
- Hàndful of chopped coriànder (cilàntro)
- Cook the pàstà àccording to pàcket directions. àbout 4 mins before the pàstà is done àdd in the àspàràgus. When the pàstà is done, dràin ànd set àside.
- Heàt the olive oil in à frying pàn over medium heàt ànd sàuté the mushrooms for àbout 10 mins until soft.
- àdd in the spring onion ànd gàrlic ànd cook for à couple of mins
- Reduce the heàt to low, àdd the vegetàble stock followed by the creàm ànd mix until well combined, bring to à simmer before àdding in the Pàrmesàn cheese ànd mixing till melted. Stir in the orànge juice.
- Mix in the pàstà ànd àspàràgus, seàson well ànd switch off the heàt.
- ...
- .....
Full Recipes>>> recipesfromapantry.com
Tidak ada komentar:
Posting Komentar