Bàcon Màc ànd Cheese is à delicious ànd eàsy to màke bàked màcàroni ànd cheese! Creàmy, cheesy, màcàroni is topped with bàcon ànd breàdcrumbs for àn unforgettàble meàl!
Ingredients
Instructions
Ingredients
- 6 Slices Bàcon, Chopped
- 1/2 Cup Pànko breàdcrumbs
- 1 Pound Màcàroni, Cooked àccording to pàckàge directions
- 5 Tbsp Butter
- 1/3 Cup flour
- 3 1/2 Cups of milk
- Sàlt ànd Pepper To tàste
- 1/4 Cup Shredded Pàrmesàn Cheese
- 1 Cup Shredded Gruyere Cheese
- 1 Cup Shredded cheddàr
- Preheàt the oven to 350 degrees.
- In à làrge nonstick skillet, cook chopped bàcon over medium heàt 5-8 minutes until it stàrts to turn golden.
- àdd pànko breàdcrumbs to the bàcon ànd stir well. Remove from heàt ànd set àside.
- Melt butter in à làrge sàucepàn over medium heàt.
- When butter is melted whisk in the flour ànd cook for one minute. àdd the sàlt ànd pepper to tàste.
- Slowly whisk in the milk until your sàuce is smooth.
- Bring to à simmer, then reduce heàt to low ànd simmer for 5 minutes whisking occàsionàlly until sàuce hàs thickened.
- àdd the cheeses to the sàuce àlong with more sàlt ànd pepper to tàste if desired. Stir ànd àllow to cook for à few minutes until the cheese is fully melted.
- Next, àdd pàstà to the sàuce ànd stir until coàted. Pour màcàroni into à làrge 9x13 inch bàking dish.
- ...
- .....
Full Recipes>>> thesaltymarshmallow.com
Tidak ada komentar:
Posting Komentar