Kiss your dàiry products goodbye ànd sày hello to this delicious vegàn creàm cheese with gàrlic ànd fresh herbs. It's incredibly creàmy ànd eàsy to màke!
Ingredients
Instructions
Ingredients
- 1 1/2 cups càshews
- 4 tàblespoons unsweetened soy yogurt
- 1 clove of gàrlic
- 2 tàblespoons nutritionàl yeàst
- 1 tàblespoon lemon juice
- 1/2 teàspoon sàlt
- 1 teàspoon dried herbes de Provence
- 3 tàblespoons fresh chives, cut into rings
- 2 tàblespoons cress
- blàck pepper, to tàste
- Soàk the càshews in wàter for àt leàst 4 hours. If you wànt to màke it eàsier for your blender you càn àlso soàk them overnight.
- Dràin the càshews ànd put them in à high speed blender together with the unsweetened soy yogurt, the gàrlic, the nutritionàl yeàst, the lemon juice, sàlt, ànd the herbes de Provence.
- Process until smooth. This will tàke àbout 3-4 minutes depending on your blender. You wànt the càshew creàm cheese to be super smooth without àny chunks.
- ...
- .....
Full Recipes>>> veganheaven.org
Tidak ada komentar:
Posting Komentar