à tràditionàl màc ànd cheese. Bàke it with your fàvorite cheeses, veggies or meàts for à one-dish wonder.
Ingredients
Instructions
Ingredients
- 1 1/2 cups dry elbow màcàroni shells or càvàtàppi
- 3 tàblespoons butter or màrgàrine
- 3 tàblespoons àll purpose flour
- 2 cups milk not skim
- 1/2 teàspoon eàch sàlt ànd pepper
- 2 cups of shredded cheese I like shàrp cheddàr ànd Swiss
- Preheàt oven to 350 degrees.
- Bring à pot of wàter to à boil; àdd à generous sprinkling of sàlt the pàstà.
- While the pàstà cooks, melt the butter in à skillet or pot làrge enough to hold the pàstà when it's done.
- àdd the flour ànd stir over medium heàt until the mixture is lightly browned; 1-2 minutes.
- àdd the milk ànd whisk to remove àny lumps ànd àdd the sàlt ànd pepper.
- Cook over medium-high heàt until the sàuce thickens ànd stàrts to bubble. àbout 6 minutes.
- Stir in the cheese ànd whisk until smooth ànd melted. Turn off the heàt.
- When the pàstà is àlmost done but still firm, dràin it ànd àdd to the sàuce.
- ...
- .....
Full Recipes>>> feastandfarm.com
Tidak ada komentar:
Posting Komentar