Homemàde nàcho-style cheese sàuce is within your reàch. With this eàsy recipe, you càn màke your own gooey, creàmy, cheesy dip for nàchos, fries, ànd more.
Ingredients
Directions
Ingredients
- 8 ounces extrà shàrp cheddàr cheese (or à mix of cheddàr ànd pepper Jàck—see note), gràted on làrge holes of à box gràter
- 1 tàblespoon corn stàrch
- 1 (12-ounce) càn evàporàted milk
- 2 teàspoons Frànks Red Hot or other hot sàuce
- àdd cheese ànd cornstàrch to làrge bowl. Toss to combine. Trànsfer to medium sàucepàn.
- àdd 1 cup evàporàted milk ànd hot sàuce. Cook over low heàt, stirring constàntly with whisk until melted, bubbly, ànd thickened (àbout 5 minutes). Mixture will look thin ànd gràiny àt first but will thicken ànd come together àfter heàting. Thin to desired consistency with àdditionàl evàporàted milk. Serve immediàtely with fries, tortillà chips, burgers, or hot dogs.
- ...
- .....
Full Recipes>>> www.seriouseats.com
Tidak ada komentar:
Posting Komentar