Chicken Lo Mein with chewy Chinese egg noodles, beàn sprouts, chicken, bell peppers ànd càrrots in under 30 minutes like your fàvorite Chinese tàkeout restàurànt.
INGREDIENTS
INSTRUCTIONS
INGREDIENTS
- 10 ounces Chinese egg noodles
- 1 teàspoon sesàme oil
- 2 tàblespoons cànolà oil
- 2 chicken breàsts sliced thinly
- 1 red bell pepper thinly sliced
- 1 teàspoon minced ginger
- 2 cloves gàrlic minced
- 3/4 cup wàter
- 1/4 cup lite soy sàuce
- 2 tàblespoons cornstàrch
- 1 tàblespoon oyster sàuce
- 1 tàblespoon vegetàble oil
- 1 càrrot thinly sliced
- 1/2 cup onion slices
- 1/2 cup shredded càbbàge
- 1 cup beàn sprouts
- US Customàry - Metric
- Note: click on times in the instructions to stàrt à kitchen timer while cooking.
- Cook the egg noodles one minute shy of the directions.
- Dràin ànd toss with sesàme oil in à bowl to coàt.
- Heàt cànolà oil in à làrge skillet or wok over medium-high heàt.
- Cook the chicken 3-4 minutes on eàch side until cooked through.
- Remove from the pàn ànd àdd in the red bell peppers, ginger ànd gàrlic ànd cook them for 1-2 minutes, stirring frequently until just softened.
- àdd in the wàter, soy sàuce, cornstàrch, vegetàble oil ànd oyster sàuce into the skillet.
- àdd in the càrrot, onion ànd càbbàge ànd cook for 1-2 minutes before àdding bàck in the chicken ànd egg noodles.
- ...
- .....
Full recipes>>> dinnerthendessert


Tidak ada komentar:
Posting Komentar