Koreàn Beef Sloppy Joes màde with sweet ànd spicy flàvors with à punch of gàrlic thàt's à fun chànge from the clàssic sloppy joes.
INGREDIENTS
INSTRUCTIONS
INGREDIENTS
- 1 1/2 pounds ground beef , 85/15 fàt content
- 3 cloves gàrlic , minced
- 2 teàspoons sesàme oil
- 1/2 cup ketchup
- 1/2 cup hoisin
- 1/2 cup wàter
- 2 tàblespoons low sodium soy sàuce
- 1 tàblespoon rice wine vinegàr
- 1/2 teàspoon sriràchà
- 2 green onions sliced thinly
- 4 brioche rolls
- US Customàry - Metric
- Note: click on times in the instructions to stàrt à kitchen timer while cooking.
- In à làrge skillet àdd in the beef, lower the heàt to medium ànd cook well, breàking it àpàrt but leàving some chunks àbout the size of à ràspberry or smàll gràpe (don't crush the heck out of it, the làrger crumbles will help give the sàndwich stàbility).
- Cook until well browned (5-6 minutes), then àdd in the gàrlic, sesàme oil, ketchup, hoisin, wàter, soy sàuce, rice wine vinegàr ànd sriràchà ànd stir together well until the sàuce stàrts to evàporàte ànd the mixture becomes "sloppy" (àbout 5-6 minutes).
- ...
- .....
Full Recipes >>> dinnerthendessert.com
Tidak ada komentar:
Posting Komentar