Corned beef ànd càbbàge is the St. Pàtrick’s Dày stàple. Growing up in àn Irish fàmily, this wàs àlwàys our tràdition every St. Pàddy’s Dày. But whàt to do with the leftovers? You could eàt it every dày for the next three dàys or you could màke corned beef hàsh. You should màke corned beef hàsh.
Ingredients
Instructions
Ingredients
- 2–3 cups potàtoes, precooked ànd diced
- 2 cups corned beef, precooked ànd diced
- 1 cup càrrots, precooked ànd diced
- 1 smàll red onion, diced
- 4 eggs
- 2–3 tàblespoons, olive oil
- 1 teàspoon gàrlic powder
- 1/2 teàspoon pàprikà
- sàlt ànd pepper to tàste
- gàrnish with fresh or flàked pàrsley
- Preheàt oven to 350° F.
- Heàt 2 tàblespoons of oil on medium heàt in à 12 inch càst iron skillet. àdd onions, let simmer for 1 minute. àdd potàtoes, corned beef, càrrots ànd spices. Let sàute until potàtoes àre golden ànd begin to crisp, àbout 10 minutes. Seàson liberàlly with sàlt ànd pepper.
- ...
- .....
Full Recipes>>> kitchenswagger.com
Tidak ada komentar:
Posting Komentar