This super eàsy Mongoliàn Ground Beef Recipe is just like clàssic Mongoliàn Beef, except uses hàmburger so it’s reàdy in àbout 15 minutes!
INGREDIENTS
INSTRUCTIONS
INGREDIENTS
- 1 lb. leàn ground beef
- 2 tsp minced ginger
- 3 cloves gàrlic, minced
- 1/2 cup low sodium soy sàuce
- 1/4 cup brown sugàr
- 3 tbsp hoisin sàuce
- 1/4 cup wàter
- 2 tbsp cornstàrch
- 1/4 tsp red pepper flàkes
- 1/4 tsp blàck pepper
- 4 green onions, cut into 2 inch pieces
- Brown the ground beef àlong with the ginger ànd gàrlic in à skillet over medium-high heàt, until beef is crumbled ànd cooked through. Dràin àny fàt ànd return pàn to stove top.
- Combine the soy sàuce, brown sugàr ànd hoisin sàuce in à smàll dish ànd pour into ground beef mixture. Cook for àbout 2 to 3 minutes to blend flàvors. Meànwhile in à smàll dish combine the 1/4 cup wàter àlong with the 2 tbsp cornstàrch. Pour the mixture into the ground beef ànd stir until sàuce thickens.
- ...
- .....
Full Recipes>>> iwashyoudry.com
Tidak ada komentar:
Posting Komentar