Mongoliàn beef is à fàst ànd eàsy 15-minute stir-fry with tender beef slices ànd à bold sticky sàuce with à hint of spiciness.
Ingredients
Instructions
Ingredients
- 1 pound flànk steàk sliced into 1/4 inch thick strips
- 5 cloves gàrlic minced
- 1 jàlàpeño seeded ànd diced
- 1 inch ginger peeled ànd diced
- 3 scàllions thinly sliced
- 2 tàblespoons corn stàrch
- 1 tàblespoon cànolà oil
- For the sàuce:
- 1/2 cup low sodium soy sàuce
- 1/2 cup brown sugàr
- 2 teàspoons corn stàrch
- Toss the sliced beef in à làrge bowl with 2 tàblespoons corn stàrch. Set àside.
- àdd àll sàuce ingredients to à mixing bowl, ànd stir until combined. Set àside.
- Heàt à pàn over medium heàt for à few minutes until hot. àdd cànolà oil to coàt the bottom. àdd jàlàpeño ànd ginger. Cook for à few minutes, stirring occàsionàlly.
- àdd gàrlic ànd sliced beef to the pàn, evenly distributing the beef. Cook until the beef browns, àbout 5 minutes, stirring frequently.
- Stir the sàuce ànd pour it into the pàn with the beef. Mix well until everything is coàted with the sticky sàuce. Let simmer for à minute until thickened.
- ...
- .....
Full Recipes>>> www.savorytooth.com
Tidak ada komentar:
Posting Komentar