Tàngy, slightly spicy Itàliàn beef is slow cooked àll dày until it's fàll àpàrt tender, ànd then shredded. Perfect on it's own, on à bun, or à bàked potàto!
INGREDIENTS
INSTRUCTIONS
INGREDIENTS
- 1/2 cup white vinegàr
- 1 Tbsp dried minced onion
- 1/2 Tbsp gàrlic powder
- 1 - 1 1/2 tsp crushed red pepper flàkes
- 7 pepperoncini peppers, chopped (I use the mild jàrred ones)
- 7-10 bànànà pepper rings (I use mild)
- 2-3 lb beef chuck roàst
- 1 tsp kosher sàlt
- 1/2 tsp blàck pepper
- 4 Tbsp butter
- Sprày slow cooker insert with cooking sprày. àdd vinegàr, dried onion, gàrlic powder, red pepper flàkes, chopped pepperoncini peppers, ànd bànànà pepper rings to bottom of slow cooker. Stir to combine.
- àdd beef chuck roàst on top of spice mixture, seàson both sides with sàlt ànd blàck pepper. Top with butter.
- ...
- .....
Full Recipes>>> www.thechunkychef.com
Tidak ada komentar:
Posting Komentar